gerinctréning

Saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon jó csoportos gerinctréningre járni. Erőt ad és motivál a többiek jelenléte. Ugyanakkor azt is a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy gerincprobléma esetén elképesztő biztonságérzetet ad, ha van valaki, aki csak Rád figyel. Komolyabb fájdalom vagy diagnózis esetén mindenképp gyógytornászt érdemes felkeresni, ám ha a „sokat fáj a derekam” állapotban vagy, a gerinctréning is elegendő. 

60 perces órák alatt minden figyelem a vendégre irányul. Elsajátíthatod a helyes testtartást és a gyakorlatok megfelelő kivitelezését. Mindemellett a nyújtás is nagy hangsúlyt kap, amely szintén kulcsfontosságú ahhoz, hogy az izmok egészségesek legyenek.  

2019-ben részt vettem egy fizikai közérzetjavító- , valamint egy akupresszúrás fogásokat is tartalmazó masszázs tanfolyamon, így szükség esetén rövid masszázzsal is tudom enyhíteni a nyak vagy épp a derék fájdalmát. 

2020 őszén elvégeztem a Balance Akadémia flossing (Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában) e-learning továbbképzésén. A floss szalaggal végzett kezelés hatékony kiegészítője a mozgásterápiának, amellyel a főbb ízületek és izmok akut és krónikus problémáit egyaránt kezelhetjük.

Bejelentkezni a Kapcsolat menüpontban található email címen keresztül tudsz.

A 60 perces személyre szabott gerinctréning díja: 7000 Ft. 

Megosztás
Share on Facebook
Facebook