Saját tapasztalatból tudom, hogyan lehet módszeresen tönkretenni a gerincoszlopot, az izmokat és az ízületeket. Ahogy most már azt is, mi mindent lehet tenni annak érdekében, hogy elmúljanak a fájdalmak és visszatérjen a jó közérzet.

Sok éven át fordítottam otthon dokumentumfilmeket, angolról magyarra, és én is kitartóan ücsörögtem 8-10 vagy akár 12 órát a számítógép előtt. Ha a kávéfőzés mozgásnak számítana, akkor ez nem jelentene akkora problémát, de sajnos nem így van. Ülő életmód mellett a heti két-háromórányi sport nem feltétlenül elegendő ahhoz, hogy az izmok és az ízületek komfortosan érezzék magukat.  Arról nem beszélve, hogy a rendszeres erősítő, alakformáló edzések is csak akkor segíthetnek, ha a gyakorlatokat hibátlanul végezzük.

Az irodai workshop célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a helyes mozgásmintákat – pl. sétálás, futás, általános mozdulatok sport közben – és megtanulják, mit értünk helyes testtartás alatt. Mindezek mellett olyan egyszerű erősítő- és nyújtógyakorlatokat, valamint masszázstechnikákat is tanítok, amelyek hatékonyan segítenek a nyak-, a hát- és a derékfájdalom enyhítésében. Ezek együttesen lehetővé teszik, hogy a hétköznapi mozgás és a sport egyaránt örömteli lehessen.

Gerinctrénig
A MONITORNA workshop tematikája
  • Általános ismeretek izmokról, gerincről, mozgásról: hiszem, hogy ha megérted mi történik a testedben, könnyebben változtatsz.
  • Gerincbetegségekről röviden, avagy nem minden porckorongsérv, ami annak tűnik.
  • Helyes testtartás: funkcionális testhelyzetek preventív szemlélettel (ülés, állás, fekvés, térdelés, négykézláb helyzet, fekvésből felkelés) a mindennapokban és sportolás közben.
  • A nyújtás és az erősítés harmóniája – az izmaink erősítése és nyújtása egyaránt fontos, ám nem mindegy, hogy mikor melyikre és milyen mértékben fektetünk hangsúlyt. Az ezzel kapcsolatos információk kulcsfontosságúak az egészséges izmok és ízületek- , valamint a helyes testtartás megőrzéséhez.
  • Egyszerű nyújtó gyakorlatok (nyak, gerinc, farizom, hátizom, mellizom, láb izmai)
  • Egyszerű erősítő gyakorlatok – a gerinc stabilizálása az izmok erősítésével
  • Egyszerű masszázstechnikák: könnyen elsajátítható mozdulatok a nyak és a derék fájdalmainak enyhítésére

Az 1 napos workshop díja: 19.000 Ft/fő 
Céges megrendelés esetén egyedi árat kalkulálok.

A workshop minimum 5, maximum 20 fővel indul.

A workshopon való részvételt a teljes díj befizetésével tudod biztosítani. A befizetett foglalót a workshopot megelőző 10 munkanapon belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, de az összeg nem vész kárba. A részvételi szándék jelzését követően felhasználhatod a következő workshopok valamelyikén.

Megosztás
Share on Facebook
Facebook